Koirat – parhaat ystävämme

Pidätkö sinäkin koirista? Suloisista, pörröisistä ja ihmisrakkaista ystävistämme, joita maailmalla on todella paljon. Koiraa on aina sanottu ihmisen parhaaksi ystäväksi eikä suotta. Koira on aina valmiina ilahduttamaan, lähtemään kanssasi lenkille mihin aikaan tahansa, juuri silloin kun sinä haluat.

Valokuvatapetti koko perheen iloksi

Nykyään suosittu tapa kunnioittaa koiria ja vaikkapa juuri omaa rakasta lemmikkiä on hankkia kodin seinälle tyylikäs valokuvatapetti. Tiesitkö, että juuri sinun tarpeisiisi sopivan tapetin löydät helposti kotitapetti.fi-verkkokaupasta. Omasta lemmikistä tehty valokuvatapetti ilahduttaa koko perhettä ja etenkin perheen pienimpiä. Silmiä hivelevän kaunis valokuvatapetti painetaan kestävälle kuitukankaalle ja toimitetaan kotiisi jo muutamassa arkipäivässä.

Jos haluat esimerkiksi makuuhuoneeseen tai keittiöön jonkin sinne sopivan hyvää mieltä tuottavan tapetin, ole huoletta, sillä Kotitapetti.fi-nettikaupasta voit valita mieleisesi 21 miljoonan eri aiheista koostuvan valokuvan joukosta. Kuvat ovat korkean resoluution taideteoksia ja tietenkin ammattilaisten ottamia. Ei siis muuta kuin tutustumaan valikoimaan!

Minkälainen on sinun lemmikkikoirasi?

Maailmassa on tällä hetkellä noin 350 koirarotua. Maailman suosituimmaksi koiraksi valitaan usein vuosi toisensa jälkeen lempeäluontoinen labradorinnoutaja. Labradorinnoutaja on aktiivinen koirarotu, joka sopii päivittäistä liikuntaa harrastavan perheen tai yksinäisen henkilön seurakoiraksi. Yleisesti koirat nauttivat liikunnasta rodusta riippumatta. Koirat rakastavat omistajaansa, joten ne nauttivat myös kaikenlaisesta yhteisestä toiminnasta omistajansa kanssa. Päivittäin koira ansaitsee aina kiitoksen ja lämpimän halauksen. Muistathan palkita koirasi myös hyvällä hoidolla, maukkaalla herkkupalalla ja isolla annoksella raikasta vettä. Päivittäinen vedenjuonti on koiralle elintärkeää!

Koiria on Suomessa tällä hetkellä noin 600 000 eri rotuista yksilöä ja koko maailman mittakaavassa lähes 400 miljoonaa. Tarkkaa lukua ei tiedä kukaan. Ei siis ihmekään, että koirista on saatavilla tauluja, postikortteja, julisteita, valokuvatapettia ja kaikkea mahdollista muuta mukavaa koirien ystävien mieltä ilahduttamaan.

rhea