Lainaa 5000 euroa koiranpennun hankintaa varten

Vanhan kansanviisauden mukaan ystävyyttä tai rakkautta ei voi ostaa rahalla, mutta kun asiaa ajattelee tarkemmin, tämä viisaus ei ehkä olekaan ihan täysin totta. Rahalla voi nimittäin ostaa koiran, joka on monen mielestä ihmisen paras ystävä kautta aikojen. Kuinka paljon koiranpennun hankkiminen sitten maksaa ja miten tämän unelman voi saada rahoitettua?

Kuinka paljon rotukoiran pentu maksaa?

Rotukoiran pentu voi maksaa jopa noin 3 000 euroa. Suomalaisten metsästyskoirarotujen pennut ovat kuitenkin yleensä huomattavasti edullisempia ja niitä voi saada jopa noin 600–800 eurolla. Yleensä kalleimpia rotukoiran pentuja ovat suosittujen kääpiökoirarotujen pennut, kuten bostoninterrierin pennut, joiden tyypillinen hinta liikkuu noin 2 500 euron tienoilla.

Vaikka rotukoiran hinta saattaa kuulostaa korkealta, ei silti koskaan, missään tilanteessa kannata sortua pentutehtailijoiden maalailemiin edullisiin hintoihin! Pentutehtailun tukeminen ei ole eläinrakkaan ihmisen teko ja sitä paitsi pentutehtaillun pennun kustannukset saattavat nousta pilviin, jos pentu osoittautuu sairaaksi. Lisäksi kannattaa muistaa, että koiranpennun hankintahinta on vain pieni osa niistä kuluista, joita koiranpennun ensimmäisiin elinkuukausiin uudessa kodissa uppoaa! Tästä syystä moni koiranomistaja päätyykin tässä tilanteessa hakemaan lainaa 5000 euroa, sillä esimerkiksi 5000 eurolla pääsee yleensä hyvin alkuun. Helpoiten laina Lainaa 5000 euroa löytyy Rahalaitokselta!

Muita kuluja

Kuten edellä jo mainittiinkin, tulee uuden koiranomistajan varautua myös moniin muihin kuluihin koiranpennun hankintahinnan lisäksi. Ensinnäkin koira tarvitsee erilaisia tarvikkeita ja monet koiranomistajat suosivatkin näissä valinnoissa vain kaikista parhaita ja laadukkaimpia tuotteita. Oman koiran kuluja kannattaa aina arvioida omista lähtökohdista käsin. Koiranpentu tarvitsee myös laadukasta, ikä- ja energiatasoista ruokaa ja sitä tulee käyttää säännöllisesti eläinlääkärillä. Jos koiran kanssa halutaan harrastaa tai käydä vaikkapa näyttelyissä, uppoaa tähän helposti melko paljon rahaa.

Mistä lainaa 5000 euroa?

Rahalaitos tarjoaa helpon tavan hakea lainaa ja jopa kilpailuttaa 5000 euron lainan puolestasi, jolloin sinä voit keskittyä kaikessa rauhassa kaikkiin muihin järjestelyihin, joita uuden koiranpennun tulo kotiisi pitää sisällään. Rahan lisäksi säästätkin Rahalaitoksen avulla myös aikaa ja vaivaa. Voit saada 5000 euron lainalle takaisinmaksuaikaa jopa 12 vuotta, joten voit pilkkoa takaisinmaksun pieniin eriin ja maksaa lainaa takaisin omaan tahtiisi. Et tarvitse myöskään vakuuksia voidaksesi hakea lainaa 5000 euroa Rahalaitoksen kautta. Lainan hakeminen on yksinkertaista eikä vie paljoa aikaa, joten sinulle jää riittävästi aikaa haaveilla uuden pennun saapumisesta, eikä haaveiden toteuttaminenkaan jää enää kiinni rahasta!

rhea