Koiransängyt tuovat mukavuutta karvakavereillesi

Ihmisen tavoin koira viettää vuorokaudestaan monta tuntia nukkuen, ja yhä useampi koiranomistaja haluaakin hemmotella koiraansa laadukkaalla koiransängyllä, jossa koiran on mukava nukkua ja jossa se saa rentoutua kaikessa rauhassa. Koiransängystä kannattaakin luoda koiralle sen ikioma paikka, jossa sitä ei häiritä ja johon se saa halutessaan vetäytyä omaan rauhaan. Parhaimmillaan koiransängyt ovat jopa upeita sisustuselementtejä.

Tutustu Bia Bed -koiransänkyihin

Bia Bed eli kotoisasti Bia-peti tarjoaa valikoiman kestäviä, käytännöllisiä, edullisia ja klassisia koiransänkyjä. Nämä tyylikkäät koiransängyt ovat ruotsalaisvalmisteisia. Ne ovat käytännöllisiä, sillä ne ovat helposti puhdistettavissa. Ne ovat myös koiralle miellyttäviä, sillä ne ovat pehmeitä ja koira saa niissä mukavan makuuasennon, kunhan vain koiransängyn koko valitaan oikein. Mukava sänky voi säästää koiran jopa makuuhaavoilta, jotka ovat erittäin ikäviä. Omasta ja koiran mukavuudesta ei kannata tinkiä – etenkään lenkkeilyn ja unen aikana! Hyvät liikuntavarusteet sekä mukava sänky ovatkin tärkeitä niin koiran omistajalle kuin koirallekin!

Bia Bed Original -merkkiset koiransängyt on valmistettu laadukkaasta tekonahasta ja niissä on reuna, joka tukee koiran selkää ergonomisesti. Reunoja voi käyttää myös tyynynä koiran halutessa nähdä ympäristönsä. Tarjolla on jopa pentueille tai erityisen suurille koirille sopivia sänkyjä, jotka ovat kooltaan noin 100 x 120 senttimetriä. Zoo.fi-verkkokaupassa myytävistä Original-mallisista Bia-pedeistä pienin koko on 50 x 60 senttimetriä. Tämä koko soveltuu pienimmille koirille sekä kissoille, jotka ovat selän pituudeltaan maksimissaan 40 senttimetriä. Tämä koko maksaa Zoo.fi-verkkokaupassa alle 50 euroa. Suurimmankin mallin voi löytää Zoo.fi-sivustolta jopa alle sadalla eurolla, jos sattuu ostoksille kampanja-aikaan. Suurimman mallin normaalihinta on kuitenkin noin 120 euroa, eli Original-mallisten Bia-petien hinnat Zoo.fi:llä ovat noin 50 eurosta noin 120 euroon.

Edulliset koiransängyt

Jos etsit mahdollisimman edullista koiransänkyä, kannattaa valita Zoo.fi-lajitteluvalikosta hakutulosten lajittelu edullisin hinta ensin. Näin näet hakutulosten kärjessä sivuston edullisimmat koiransängyt ja voit tehdä nopeasti hyviä ja edullisia löytöjä. Jos budjetti on kovin pieni, voi koiran sänkynä toimia jopa huopa, joka asetetaan sohvalle tai vaikkapa suureen laatikkoon. Huopa on tarvittaessa helppo pestä, sitä voidaan siirtää helposti paikasta toiseen ja se on helppo ottaa mukaan myös reissuun. Zoo.fi-sivustolta löytyy kauniita huopia jopa alle neljällä eurolla. Esimerkiksi kaunis sydänteemainen Dogman-huopa on hyvä valinta koiranpennulle! Se on helppo pestä, jos pennulle käy vaikkapa ikävä vahinko sen ensimmäisten kuukausien aikana uudessa kodissa. Varsinaisten koiranpetien hinnat alkavat noin 25–30 eurosta.

rhea